ZELFverzekerd én succesvol op social media.

Samen aan de slag om meer resultaat uit je online zichtbaarheid te halen.

 

Voel jij je happy online?

Als ondernemer wil je graag zaken zelf in eigen handen houden, zo ook je social media. Online zichtbaar zijn is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar hoe doe je dit succesvol? 

Je zal deze gedachten vast herkennen:

  • “ik doe maar wat op social media.”

  • “ik zie geen resultaten.”

  • “Ik snap niet wat ik moet doen.”

  • “hoe krijg ik nu meer volgers.”

  • "Alweer een nieuwe update, ik houd het niet bij."

Deze onzekerheden geven een haat-liefde verhouding met social media. Logisch, want je hebt het als ondernemer al druk genoeg en als je dan ook nog “even” social media daarnaast doet en hier geen resultaten voor terug krijgt, waar doe je het dan voor?

Maar laten we eerlijk zijn, social media doe je niet even ernaast. Social media is een onderdeel van je marketing plan en dat heeft serieuze aandacht nodig.

 

WAT ALS

Je weet wat je met je social media KUNT doen, hoe je resultaten die je wilt krijgen kunt BEREIKEN én hoe je je weer HAPPY kan voelen met je online zichtbaarheid.

0H5A5121.jpg

1:1 begeleiding

Ik kan jou helpen om jouw online zichtbaarheid naar het volgende niveau te brengen en daarmee de resultaten te behalen die jij wilt!

En nee. Geen one-fits-all cursus volgen of zelf op zoek gaan naar alle antwoorden, maar praktische persoonlijke begeleiding die je direct resultaat gaat opleveren.

Waarom begeleiding?

 

Omdat jij zelf succesvol je social media kan inzetten en ik ervoor ga zorgen dat je hier structureel, vol vertrouwen en met positief resultaat mee bezig bent.

 
 
 
© 2021 De Fotovakvrouw

Over mij

Hoi, mijn naam is Ellis!

Structuur-miep, moeder, ervaren uiteter en social media enthousiast.

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. Deze functies passen goed binnen mijn persoonlijkheid, maar geeft mij geen uitdaging en ik wilde meer.

 

In 2017 besloot ik Eetbaar Limburg op te richten om mijn liefde voor de horeca vorm te geven. En vanaf 2021 besloot ik dit verder uit te breiden met mijn eigen onderneming Happily Virtual.

Mijn missie is om ondernemers te helpen om social media met succes én plezier in te zetten.

 

Werkwijze

Waar ga je over leren?

Platformen, profielen en doelen

We zorgen dat je de juiste platformen gebruikt, je profielen geoptimaliseerd zijn en de basis van je social media goed afgestemd staat naar jouw doelgroep en doelen. Heb je geen specifieke doelen dan gaan we deze samen bepalen.

Campagnes en online winkel

Wil je betaald gaan adverteren, dan gaan we samen campagnes opzetten en de resultaten daarvan bespreken. Wil je een online winkel starten dan gaan we dit opzetten en zorgen dat je winkel gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is voor je potentiële klanten.

Content, strategie en tools

Aan de hand van een contentstrategie zorgen we dat jouw boodschap divers, aantrekkelijk en passend is bij je doelen en uitstraling. Ook gaan we tools gebruiken om het social media beheer efficiënter en makkelijker te maken.

Monitoren en analyseren

We bekijken de resultaten van de acties die we hebben gedaan en passen de strategie aan waar nodig. Zo krijg je een duidelijk beeld welke actie welk effect heeft en of dit wel of niet past bij de doelen die je stelt.

investering per maand
€ 233,-- excl. btw

 

2 wekelijks

Tweewekelijks hebben wij een call van een uur waarin je vragen kunt stellen, help ik je met het inzetten van functies en werken we aan je social media groei met een helder actieplan.

1 werkdocument

Via een online gedeeld document werken we samen aan jouw doelen, content, resultaten en groeimogelijkheden. Zo heb je alle informatie op 1 plek.

1 hulpboek

Je ontvangt een social media hulpboek vol met tips, een contentkalender, social media formules en andere hulpmiddelen voor nog meer social media succes.

10x happier

Meer rust, focus én resultaat met jouw social media activiteiten. Geen last-minute posts, frustraties vanuit onwetendheid en inspiratieloze momenten.

Boek een speeddate
 
WEB-happily_virtual__QA.gif

Veelgestelde vragen

Kan ik met social media begeleiding starten als ik nog geen social media heb aangemaakt?

Jazeker! Ook voordat je start is het belangrijk om al een plan klaar te hebben liggen. Welke platformen ga je gebruiken, wat ga je in de bio zetten, welke soorten content ga je maken, hoevaak ga je posten, wat wil je bereiken met je berichten enzovoorts. 

In welke social media kanalen geef je begeleiding?

LinkedIn, Facebook en Instagram zijn de platformen waar ik gespecialiseerd in ben op het gebied van functies en tools. Uiteraard gebruik en leer ik ook over andere platformen zoals TikTok, Pinterest en Youtube. Een contentstrategie kan vaker voor meerdere platformen worden ingezet. 

Hoe weet ik of social media begeleiding voor mij is?

Het belangrijkste is dat je klaar bent om aan de slag te gaan met je social media. We komen tweewekelijks een uur samen, maar hoeveel je uit de sessies haalt is afhankelijk hoeveel tijd je aan de besproken acties besteed tussen de calls in. Ik ben klaar om het samen met je aan te pakken in het tempo dat jij kan en wilt aanhouden, maar je haalt eruit wat je erin steekt. 

Kan ik social media begeleiding volgen om mijn eigen diensten met social media beheer uit te breiden?

Ja dit kan zeker. Ik heb 2 jaar lang voor klanten in verschillende branches het social media beheer overgenomen. Ik kan je helpen met de opzet van templates, de aanpak en je eigen kennis verbreden om je werk efficiënter en makkelijker uit te voeren.

Hoe zit het met de betaling?

De social media begeleiding start met een periode van 3 maanden. Na het eerste kwartaal is het mogelijk om te verlengen met 1 maand of een nieuw kwartaal. De betaling kan per maand of per kwartaal worden gedaan.