0H5A4714-2.jpg

Mijn naam is Ellis Jaspers

En ik woon in het mooie zuiden van Limburg met mijn man, zoon en hond.

Al van peuter af aan ging ik met mijn ouders mee naar rommelmarkten waar zij +/- 35 jaar spullen verkochten zowel zelfgemaakt als opgekocht. Mijn ouders hebben altijd een ondernemers mindset gehad en dat is nu overgeslagen naar mij.

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. In 2017 heb ik Eetbaar Limburg opgericht waarvoor ik mijn algemene Social Media kennis heb uitgebreid om ook commercieel een effectieve online zichtbaarheid te creëren. Mijn ervaring, kennis en expertise is de basis van Happily Virtual. 

 

Voor meer details over mijn leer- en werkervaring verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.

Andere feitjes:

  • Ik ben zo’n fan van uiteten dat ik er speciaal een website voor heb aangemaakt, eetbaarlimburg.nl.

  • Japan heeft een speciaal plekje in mijn hart en de hoop is dat ik nog vaak terug kan reizen.

  • Muziek staat bij mij altijd aan, het geeft mij energie en focus. Ongeacht welk genre en tijdperk kan ik favoriete artiesten benoemen. 

Wat zeggen anderen over mij?

Kelly Borremans

Op verzoek van BAM heeft Ellis een korte LinkedIn training gegeven bij ons op kantoor. Deelnemers kijken terug op een fijne, informatieve training. Ellis is prettig in omgang en weet waar ze over praat als het over social media gaat. Ze heeft absoluut passie voor haar vak!