top of page
Business Leads-61.jpg

Mijn naam is Ellis Jaspers

En ik woon in het mooie zuiden van Limburg met mijn man, zoon en hond.

Al van peuter af aan ging ik met mijn ouders mee naar rommelmarkten waar zij +/- 35 jaar spullen verkochten zowel zelfgemaakt als opgekocht. Mijn ouders hebben altijd een ondernemers mindset gehad en dat is nu overgeslagen naar mij.

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. In 2017 heb ik Eetbaar Limburg opgericht waarvoor ik mijn algemene Social Media kennis heb uitgebreid om ook commercieel een effectieve online zichtbaarheid te creëren. Mijn ervaring, kennis en expertise is de basis van Happily Virtual. 

 

Voor meer details over mijn leer- en werkervaring verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.

Andere feitjes:

  • Ik ben zo’n fan van uiteten dat ik er speciaal een website voor heb aangemaakt, eetbaarlimburg.nl.

  • Japan heeft een speciaal plekje in mijn hart en de hoop is dat ik nog vaak terug kan reizen.

  • Muziek staat bij mij altijd aan, het geeft mij energie en focus. Ongeacht welk genre en tijdperk kan ik favoriete artiesten benoemen. 

Wat zeggen anderen over mij?

Charlotte Van Loo - auteur ECHT LEVEN door ECHT ETEN.

Nicole Ehlers - Mussenpotje

Ellis werkt heel gestructureerd en houdt zich aan gemaakte afspraken. Ze denkt mee, is een hele prettige sparringspartner, geeft advies en is een expert in haar vakgebied. Met Ellis heb je echt een SAMENwerkingspartner waar over en weer ideeen worden uitgewisseld die zij weer omzet in concrete acties. Ben echt super tevreden met resultaat tot nu toe.

Kelly Borremans - BAM Bouw en Techniek B.V.

Op verzoek van BAM heeft Ellis een korte LinkedIn training gegeven bij ons op kantoor. Deelnemers kijken terug op een fijne, informatieve training. Ellis is prettig in omgang en weet waar ze over praat als het over social media gaat. Ze heeft absoluut passie voor haar vak!

Mischa Schepers - DSM Materials Science Center

In de afgelopen maanden heb ik Ellis leren kennen als een gedreven, enthousiaste assistant. Ze neemt initiatief, is vindingrijk, professioneel en prettig in de omgang. Voor Ellis heeft het standaard Office pakket geen geheimen, daarnaast maakt ze zich nieuwe applicaties en werkprocessen snel eigen. Ze denkt proactief mee in ondersteunende processen en pakt aan.

bottom of page