Voel jij je happy online?

Als ondernemer wil je graag zaken zelf in eigen handen houden, zo ook je social media. Online zichtbaar zijn is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar hoe doe je dit succesvol?

Ik hoor vaak:

“ik doe maar wat op social media.”
“ik zie geen resultaten.”

“Ik snap niet wat ik moet doen.”
“hoe krijg ik nu meer volgers.”

Mensen krijgen door deze onzekerheden vaak een haat-liefde verhouding met social media. Logisch, want je hebt het als ondernemer al druk genoeg en als je dan ook nog “even” social media daarnaast doet en hier geen resultaten voor terug krijgt, waar doe je het dan voor?

Maar laten we eerlijk zijn, social media doe je niet even ernaast. Social media is een onderdeel van je marketing plan en dat heeft serieuze aandacht nodig.

Want dan pas weet je wat je op social media KUNT doen, hoe je resultaten die je wilt kunt gaan BEREIKEN en hoe je je weer HAPPY kan voelen online.

0H5A4167-3.jpg
 
0H5A5121.jpg

1:1 begeleiding

Ik kan jou helpen om jouw online zichtbaarheid naar het volgende niveau te brengen en daarmee de resultaten te behalen die jij wilt!

En nee. Geen one-fits-all cursus volgen of zelf op zoek gaan naar alle antwoorden, maar praktische persoonlijke begeleiding die je direct resultaat gaat opleveren.

Waarom begeleiding?

 

Omdat jij zelf succesvol je social media kan inzetten en ik ervoor ga zorgen dat je hier structureel en met positief resultaat mee bezig bent.

 
 
 
© 2021 De Fotovakvrouw

Over mij

Hoi, mijn naam is Ellis!

Structuur-miep, moeder, ervaren uiteter en social media enthousiast.

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. Deze functies passen goed binnen mijn persoonlijkheid, maar geeft mij geen uitdaging en ik wilde meer.

 

In 2017 besloot ik Eetbaar Limburg op te richten om mijn liefde voor de horeca vorm te geven. En vanaf 2021 besloot ik dit verder uit te breiden met mijn eigen onderneming Happily Virtual.

Mijn missie is om ondernemers te helpen om social media met succes én plezier in te zetten.

0H5A4220.jpg

Werkwijze

De social media begeleiding is een 1-op-1 traject waarin we tweewekelijks een uur samen hands-on aan de slag gaan met jouw socials.

 

De begeleiding kun je aanvragen voor jezelf als ondernemer of voor een medewerker in je team die de social media onderhoudt.

Voor de begeleiding ontvang je van mij een vragenlijst waarbij je jouw knelpunten en wensen kunt aangeven. Ik bereid mij voor door een kleine audit van je socials te doen en dit i.c.m. de vragenlijst is de basis van de begeleiding.

 

Jij weet het beste waar je hulp bij nodig hebt en bent tijdens de begeleiding dan ook in de lead.

Je ontvangt van mij ook een handig social media inspiratieboek vol met tips, tools, social formules, post inspiratie en checklists.

Zo heb je alle hulpmiddelen bij de hand om van je social media een succes te maken!

 

€ 699,00 excl. BTW

Boek een speeddate

3 maanden

Tweewekelijks hebben wij een call van een uur waarin je vragen kunt stellen, help ik je met het inzetten van functies en werken we aan je social media groei met een helder actieplan.

1 werkdocument

Via een online gedeeld document werken we samen aan jouw doelen, content, resultaten en groeimogelijkheden. Zo kun je altijd alles teruglezen.

1 boek

Je ontvangt een social media inspiratieboek vol met tips, inhaakkalender, social media formules en andere hulpmiddelen voor nog meer social media succes.

10x happier

Meer rust, focus én resultaat met jouw social media activiteiten. Geen last-minute posts, frustraties van onwetendheid en inspiratieloze momenten.