Ben jij een horeca ondernemer en wil jij online stralen?

Je horecazaak is je trots en mensen laten genieten van je aanbod is je bron van energie. Je weet de juiste sfeer en kwaliteit te bieden aan je klanten en ze gaan met een tevreden gevoel naar huis.

Maar… hoe haal je de klanten van thuis uit naar je restaurant? Je weet dat Social Media een belangrijk middel tussen jou en je klant is, maar wat kan je allemaal met deze manier van communiceren?

Je post wel wat op Social Media, maar het brengt weinig resultaat waardoor je nog minder interesse krijgt om je te verdiepen in de mogelijkheden. Je hoofd begint te duizelen bij termen als hashtags, story’s, reels, feed en content. Toch weet je dat als je deze opties goed inzet dat je net als dat ene hippe restaurant om de hoek veel meer kan bereiken.

 

Dit kan anders, ook voor jou!

Ik zie veel horeca ondernemers die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Ze hebben de juiste sfeer, goede service en het perfecte aanbod. Maar online weten ze nog niet de juiste klanten naar hun zaak te trekken.

Als jij je in bovenstaande herkent, sta je nu voor een keuze.

Je kan ervoor kiezen om alles zelf te blijven doen, waardoor je niet het optimale uit je Social Media kan  halen en je kostbare tijd weinig tot geen resultaat zal bieden.

Je kiest ervoor om Social Media optimaal te benutten, je zaak een top online zichtbaarheid te geven en daarmee een omzetgroei in gang te zetten. En dit allemaal voor jou geregeld?

 

Ben je er klaar voor? Scroll naar beneden om meer te lezen over de mogelijkheden. 

Eten online aanbieden

Hoe ik jou kan helpen

Ik kan jou helpen met het bijhouden en optimaliseren van jouw social media strategie, zodat je via social media klanten naar jouw horeca onderneming toe trekt.

 

Dit betekent concreet

 

Social Media Management Happily Virtual

Over mij

Mijn naam is Ellis Jaspers, structuur-miep, ervaren uiteter en social media enthousiast.

Na mijn Management Assistant opleiding ben ik gestart als Secretaresse en heb daarna 7 jaar als Management Assistant gewerkt. Deze functies passen goed binnen mijn persoonlijkheid, maar geeft mij geen uitdaging en ik wilde meer.

In 2017 besloot ik Eetbaar Limburg op te richten om mijn liefde voor de horeca vorm te geven. En vanaf 2021 besloot ik dit verder uit te breiden met mijn eigen onderneming Happily Virtual, waarbij ik horeca ondernemers help social media sterk in te zetten om hiermee hun online zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Wat zeggen anderen over mij?

In de afgelopen maanden heb ik Ellis leren kennen als een gedreven, enthousiaste assistant. Ze neemt initiatief, is vindingrijk, professioneel en prettig in de omgang. Voor Ellis heeft het standaard Office pakket geen geheimen, daarnaast maakt ze zich nieuwe applicaties en werkprocessen snel eigen. Ze denkt proactief mee in ondersteunende processen en pakt aan.
M. Schepers
Management Assistant
Ellis is bij DSM gestart in de begin van de Corona pandemie. Om als externe medewerker in een nieuwe omgeving te starten, in de setting van een pandemie, is niet makkelijk. Ellis heeft dat in haar rol uitstekend opgepakt. Haar enthousiasme, nieuwe ideeën, hebben breed waardering gevonden in de hele organisatie. Ze heeft diverse teams bij de hand genomen bij het implementeren van the "new way of working" en mensen op weg geholpen in het gebruik van de juiste digitale middelen. Ze was 1 van de Digital Ambassadors binnen de afdeling, als nieuwkomer zegt dit al genoeg over de capaciteiten van Ellis. Ellis heeft een hoge performance geleverd, kan goed luisteren en complexe tools in een begrijpbare taal/vorm implementeren en uitdragen.
S. Bremmers
Grouplead Operations
Ellis, heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte maar ook een toegankelijke management assistente. In de diverse jaren van samenwerking was ze een enthousiaste, flexibele collega maar zeker ook een goede sparring-partner om project ideeën verder uit te werken.
F. Schols
Production Manager

Na onze samenwerking heb jij

 • Een sterke online zichtbaarheid voor jouw horecazaak op waarmee je restaurant vol zit, je top of mind blijft bij je klanten en je consistent nieuwe bezoekers aan tafel krijgt;
 • Door jouw online marketing structuur te geven gaan we tijdig inspelen op belangrijke data, evenementen en trends. Jouw pagina’s zijn relevant, hebben een professionele uitstraling en maken effectief gebruik van de social media mogelijkheden;
 • Met het inzetten van de juiste hashtags, pakkende teksten en kosten efficiënte campagnes kunnen wij met meetbare resultaten jouw online strategie verbeteren. Dit resulteert in meer naamsbekendheid, precieze targeting en omzet.

 

En het beste is dat jij dit als drukke ondernemer niet allemaal zelf hoeft te bedenken. We komen maandelijks samen waarin we voor een gehele maand vooruit kijken en plannen. 

Jij geeft je wensen door, we bespreken samen de inhoud en jij kan weer snel verder met de taken waar je écht energie van krijgt.

Social media management

 • Opzet en uitwerking van een social media strategie
 • Content planning gebaseerd op 2-3 posts per week
 • Posts plannen in de platformen
 • Monitoring van resultaten en optimaliseren
 • Na het eind van elk kwartaal een rapportage met statistiekenanalyse en groeikansen.
 • Persoonlijke begeleiding.

Branding & fotografie

Wil jij een volledig ontzorgd social media pakket waarbij
twee zelfstandig ondernemers, gespecialiseerd in de foodbranche, zich focussen op jouw Social Media?

Happily Virtual werkt samen met foodbranche expert, marketing & design bureau Lekker Maken.


Branding

Mist jouw bedrijf, product of dienst een eigen branding? Lekker Maken raad iedereen aan om hiermee te beginnen. Een visuele identiteit creëert een sterke basis voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en authenticiteit.


Fotografie

Social Media Content Shoots zijn áltijd handig. Zo heb je al na één shoot lekker veel content om te posten. Omdat ze allemaal zijn bewerkt met een ‘eigen-huis’ filter die past bij jouw bedrijf weet je zeker dat de beelden bij elkaar passen.

Pakket

(afname per kwartaal)
299
00
Excl. BTW per maand
 • Social media strategie
 • Statistieken analyse
 • 2-3 posts per week
 • 2 platformen

Opties buiten pakket

Alle bedragen zijn excl. BTW. 

Contact

Limburg – Elsloo

+31 (0)6 227 224 50

info@happilyvirtual.nl

KVK: 81989806

BTW Nr. NL003626168B17